Što je BioThane®?

Ne brinite se više zbog prljavih, neuglednih, neugodnog mirisa ogrlica ili povodca za svog voljenog ljubimca.
Pet Time Croatia vrhunska ručno rađena oprema za kućne ljubimce dizajnirana je tako da odgovara najpretencioznijem stilu i izdrži najaktivniji način života vaše dragocjene krznene bebe.

Sve Pet Time Croatia ogrlice i povodci za pse izrađuju se ručno po narudžbi u našem splitskom ateljeu, koristeći revolucionarni američki materijal BioThane®.

Što je BioThane®?

BioThane® je robna marka svih proizvoda od obloženih traka koje proizvodi BioThane Coated Webbing Corp. u Sjedinjenim Državama. To je u osnovi poliesterska traka s TPU ili PVC premazom što je čini izdržljivijom, vodootpornom i lakom za čišćenje.

Zašto je BioThane® bolji od kože?

BioThane® je izdržljiviji, čistiji, jači i lakši za održavanje. Dostupan je i u toliko lijepih različitih boja ... a vaš ljubimac zaslužuje takvu raznolikost.

Koliko dugo će trajati?

Pod normalnom uporabom, BioThane® će dugo trajati duže od kože i najlona.

Hoće li mirisati ako se životinja smoči?

Ne, BioThane® je otporan na neugodne mirise.

Kako očistiti ogrlicu ili povodac?

Topla voda i sapun obično dobro djeluju. Također možete natapkati malu količinu alkohola.

Hoće li i dalje raditi po hladnom vremenu?

Da. BioThane ostaje fleksibilan i izdržljiv po hladnom vremenu.

Hoće li boja izblijediti?

Regularne boje zadržati će boju znatno duže od fluorescentnih boja. Općenito, što je dublja nijansa nijanse, to će duže trajati.

Može li se boja prenijeti na druge površine?

Moguće je da se određene boje, posebno fluroscentne boje, prenesu s ogrlica/povodaca na kosu, kožu ili tkaninu. Ove boje nisu opasne i ne predstavljaju opasnost po zdravlje ili sigurnost. Ako dođe do prijenosa boje, operite sapunom i vodom.

Postaje li ljepljivo?
Pri normalnoj uporabi neće se ljepiti. Može postati ljepljiv ako je izložen određenim kemikalijama, poput sredstava protiv insekata.