Kako naručiti?

Molimo Vas, imajte na umu da su sve ogrlice napravljene na narudžbu - tako da budite sigurni da su mjere ispravne.

KAKO NARUČITI PET TIME OGRLICU?

Odabir ogrlice za pse na temelju pasmine

1. KORAK - IZMJERI VELIČINU VRATA

How to measure collar leash size biothane croatia. ogrlice podovci po mjere hrvatska pet time

Koristi metar ili slično pomagalo kako bi izmjerili dio vrata gdje psu uobičajeno stoji ogrlica, ne pre tijesno, ne pre opušteno. Bitno je da između vrata i trake za mjerenje može stati 1-2 prsta (ne više od toga). Vas da ne mjerite stare ogrlice od kraja do kraja, jer bi to u konačnici rezultiralo da veličina koju naručujete bude prevelika.

Na stranici proizvoda, odaberi veličinu ogrlice koja će najbolje odgovarati tvom psu. Ogrlica će imati 5 rupa za podešavanje. 

2. KORAK - ODABERI ŠIRINU OGRLICE

BioThane traka koju koristimo može biti 13mm, 19mm25mm ili 38mm širine.

3. KORAK- ODABERI BOJE

Možeš odabrati između dva dostuupna tipa ogrlica - jednobojne ili dvobojne. Zavisi do širine trake koju odabereš na drugom koraku, na stranici od proizvoda možeš odabrati dostupne boje za BioThane te širine.

KAKO NARUČITI PET TIME POVODAC?

1. KORAK - ODABERI ŠIRINU POVODCA

Imamo 3 širine Biothane traka za uzice: 13 mm, 19 mm i 25mm. 

2.KORAK - ODABERI DULJINU POVODCA

Povodce izrađujemo u tri različite duljine: 35cm, 120 cm, 150 cm ili 200 cm. Ako želite kraći/duži povodac od gore navedenih veličina, slobodno nas kontaktirajte.

3. KORAK - ODABERI STIL POVODCA

Izrađujemo dvije različite vrste povodca: s ručkom (sa kopčom od nehrđajućeg čelika na jednom kraju i ručkom na drugom) ili podesiv (sa kopčama od nehrđajućeg čelika na oba kraja i tri D-prstena tako da možete jednostavno prilagoditi duljinu povodca po potrebi).

4. KORAK - ODABERI BOJU(E) POVODCA

Možete birati između dvije dostupne vrste povodaca: jednobojne ili dvobojne. Ovisno o širini koju ste odabrali na prvom koraku, na stranici proizvoda možete vidjeti koje su dostupne boje za odgovarajuću širinu BioThanea.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte prije narudžbe i rado ćemo vam pomoći.