OTVORENI SMO!!!

OTVORENI SMO!!!

Tako smo sretni što možemo proslaviti službeno pokretanje Pet Time Hrvatska web trgovine s vama! Evo zašto, za sve narudžbe unutar 24 sata ( od Studenog 10 u 10:11 ujutro do Studenog 11 u 10:11 ujutro) imamo poklon 50 kn koji možete iskoristiti za svaku narudžbu poviše 150 kn - sve što morate učiniti je iskoristiti kod POKLON pri završetku kupnje.

To nije sve! Prvih 20 kupaca će dobiti BESPLATNO RUČNO RAĐEN PRIVJESAK ZA KLJUČEVE.

free biothane key ring. poklon privjesak za kljuceve. pet time croatia.

Ukoliko vaša narudžba prelazi 500 kuna, također ćeš dobiti BESPLATNU DPD DOSTAVU! Zadnja ponuda vrijedi do kraja godine.

Važno je naglasiti: možeš iskoristiti samo jedan kod popusta po narudžbi. Tako da za primjer, ukoliko imaš još neki kod popusta (od prijavljivanja na naše novosti ili bilo koji od naših ambasadora itd.) molimo vas imajte na umu da možete iskoristiti samo taj kod ili POKLON kod za 50kn popusta - sam možeš odlučiti koji ti više odgovara.

Još nešto, stvarno važno! Ukoliko želiš naručiti ogrlicu, molimo vas da budete sigurni da točno mjerite vrat svog ljubimca (blizu kože, tek toliko da prst može stati između kože i trakice za mjerenje). Tu ćemo mjeru iskoristiti za srednju rupicu na ogrlici (što znači da ogrlica može biti 2 rupice manja ili 2 rupice veća, jer ih u konačnici ima 5 - tako da se ne moraš brinuti ukoliko je tvoj ljubimac još uvijek u fazi odrastanja). Kako god, ukoliko ostaviš previše mjesta kada mjeriš, ogrlica bi mogla biti prevelika - s obzirom da smo je napravili baš za tebe, ne prihvaćamo povrate.

Ne možemo dočekati da vidimo kombinaciju boja koju ćeš ti odabrati za svog čupavog prijatelja i koliko će samo kul izgledati - ne zaboravi da tagiraš @pet.time.croatia na svom Facebooku ili Instagramu, i također koristi hashtag #5timecroatia kako bi mi mogli uživati i objavljivati tvoje priče i objave!!!

Uživaj u kupovini!!!